Saltar apartados

Col·laboradors honorífics

L'article 155 de l'Estatut de la Universitat d'Alacant contempla el següent en relació al nomenament de col·laboradores honorífiques i col·laboradors honorífics (CH):

De conformitat amb la competència que l'Estatut de la Universitat atribueix al Consell de Departament per a presentar propostes de nomenament de col·laboradores honorífiques o col·laboradors honorífics (CH) s'estableixen els següents requisits:

1.-Les sol·licituds es presentaran en la Secretaria del Departament preferentment durant el mes de juny de cada any perquè puguen ser valorades pel Consell de Departament. Hauran d'anar acompanyades del curriculum vitae de la candidata o del candidat, qui haurà d'estar en possessió d'una titulació universitària i complir els requisits indicats en l'article 155 de l'Estatut de la Universitat d'Alacant.

2.-Cada sol·licitud haurà d'estar avalada per professorat a temps complet pertanyent al Departament, qui haurà d'argumentar els motius de la proposta i especificar les tasques que desenvoluparà la candidata o el candidat.

3.-L'activitat principal dels CH serà la investigació. Només en casos excepcionals i degudament justificats, el Consell de Departament podrà assignar-los tasques docents prèvia autorització del centre responsable de la docència. En aquest cas, serà el centre el responsable d'emetre el corresponent certificat de col·laboració.

4.-L'estudi i l'avaluació de les sol·licituds i, si escau, la proposta de candidates i candidats a  la rectora o al rector per a nomenar-los serà responsabilitat del Consell de Departament. Per a l'avaluació de la candidata o del candidat es tindrà en compte el curriculum vitae d'aquests i la proposta de tasques assignades.

5.-La durada de la col·laboració serà d'un curs acadèmic. La possible renovació exigirà la confirmació expressa.

CURS 2020-21

CURS 2019-20

Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència


Universitat d'Alacant
Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3919

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464