Saltar apartados

ÚLTIMA HORA

 Notícies i esdeveniments de la Facultat de Ciències de la Salut 

NOTÍCIES I ACTIVITATS DEPT. INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA I HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA

21/12/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

 

PROCLAMACIÓ DEFINITIVA DE CANDIDATURES ELECTES

Acabat el termini de reclamacions contra la proclamació provisional de candidatures electes, i sense haver rebut cap, es procedeix a publicar l'Acta de la proclamació definitiva de les candidatures electes (PDF), signada per la Comissió electoral.

15/12/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

 

PROCLAMACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATURES ELECTES

Finalitzada la jornades de votació a les 20.00 hores del 14 de desembre, la Comissió electoral va estendre acta dels resultats de la votació (PDF).

I es procedeix a la publicació provisional de candidatures electes (PDF). Contra aquesta proclamació es podran presentar reclamacions els dia 16 i 17 de desembre, per mitjà del Registre General de la UA o en horari de la Secretaria del Departament.

01/12/2020
Seminari de Formació COVID-19, Epidemiologia i Prevenció

Objectius del seminari:

1. Conèixer les característiques de la COVID-19, la seua propagació pandèmica i els seus efectes sobre la morbi-mortalitat.
2. Adoptar les mesures preventives per a minimitzar el risc d'emmalaltir o de transmetre la malaltia.

Dirigit a: estudiants de la UA

Reconeixement acadèmic: 0,5 ECTS

Duració: 5 hores

La matrícula del curs és gratuïta i l'acceptació es farà per ordre d'inscripció.

Inscripció oberta: del 30 de novembre al 14 de desembre

Dates de realització: 15 i 16 desembre horari de 17 a 19.30h (Moodle UA), avaluació 17 desembre a les 17 hores (presencial) aulas A2/D02, A2/D01 i A2/E02 de l'aulari II

Modalitat: semi-presencial (les classes seran online i el test presencial)

Impartit per: Josep V. Tuells

Temari:

Tema 1. Antecedents i característiques dels Corona Virus, el SARS-COV-2.
Tema 2. Epidemiologia i propagació pandèmica del SARS-COV-2.
Tema 3. Mesures preventives individuals i col·lectives enfront de la COVID-19.
Tema 4. Vacunes en desenvolupament contra la COVID-19.
Tema 5. Debat i discussió sobre estratègies de contenció de la pandèmia.

Email de contacte: i.gonzalez@ua.es

 

01/12/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

 

PROCLAMACIÓ DEFINITIVA DE CANDIDATURES

Finalitzat el termini establit en el calendari electoral, la Comissió Electoral proclama la llista definitiva de candidatures (PDF) a les eleccions de membres electes del Consell de Departament d'Infermeria comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la ciència.

Atès que el nombre de candidatures a representants del col·lectiu de Personal d'Administració i Serveis i el d'Estudiants coincideix amb el nombre de representants elegibles, quedaran proclamats com a representants de manera automàtica, sense necessitat de realitzar la votació. El vot anticipat i el vot presencial es realitzaran únicament per al col·lectiu de PDI sense vinculació permanent (no Doctor) i personal investigador en formació, en la forma i dates indicades en el calendari electoral.

CAMPANYA ELECTORAL

La campanya electoral serà del 2 al 9 desembre. Totes les activitats de la campanya hauran de realitzar-se d'acord amb el que s'estableix en l'article 24 del Reglament electoral de la Universitat d'Alacant.

VOT ANTICIPAT

El vot anticipat podrà realitzar-se els dies 10 i 11 de desembre en el Seminari Concepción Arenal (Soterrani Edif. CC. Socials) de 9.00 a 20.00 hores. Les persones que desitgen exercir aquest dret, hauran de mostrar el seu document d'identificació en el moment de depositar el seu vot en l'urna.

JORNADA DE VOTACIÓ

D'acord amb en el calendari electoral, la jornada de votació per a l'elecció dels membres electes del Consell de Departament se celebrarà el dilluns 14 de desembre, de 9h a 20h. La mesa electoral quedarà instal·lada en el Seminari Concepción Arenal, situat en el soterrani de l'edifici de Ciències Socials. Els qui desitgen exercir el seu dret al vot, hauran d'acudir a la seu de la mesa electoral proveïts del seu document d'identificació.

26/11/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

PROCLAMACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATURES

Conclòs el termini per a la presentació de candidatures, pot consultar-se la proclamació provisional (PDF) per a la renovació dels membres electes del Consell de Departament. El termini per a presentar reclamació és del 26 al 27 de novembre 2020.

19/11/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

CENS DEFINITIU

Els electors que estaven en el cens d'alumnes i en cens de PDI sense vinculació permanent (no doctor) i PI en formació, han passat ha formar part d'aquest últim únicament. Per tant, el cens de PAS, el cens de PDI sense vinculació permanent (no doctor) i PI en formació, i el cens de PDI amb vinculació permanent i PDI doctor (membres nats), es donen com a definitius. I es publica el nou cens d'alumnes.

A més, es fa consta que no ha hi havia cap reclamació contra el cens provisional.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

El termini de presentació de candidatures a les eleccions 2020 per a la renovació dels membres electes del Consell de Departament estarà obert del 19 al 25 de novembre. Els impresos per a la presentació de candidatures individuals o agrupacions de candidatures hauran de presentar-se, emplenats i signats, en la Secretaria del Departament d'Infermeria comunitària, Medicina preventiva i Salut pública i Història de la ciència, o a través del Registre General de la Universitat. No s'admetran candidatures presentades a través del correu electrònic.

12/11/2020
ELECCIONS 2020 PER A la RENOVACIÓ DELS MEMBRES ELECTES DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

 

CALENDARI ELECTORAL

Aprovat ahir dia 11 de novembre de 2020 en Consell de Departament, es publica el Calendari electoral 2020 (PDF) per a la renovació dels membres electes del Consell de Departament.

El dret al vot anticipat es podrà exercir els dies 10 i 11 de desembre, seguint el que s'estableix en l'article 28 del Reglament electoral de la Universitat d'Alacant, en el Seminari Concepción Arenal (Soterrani Edif. CC. Socials) de 09.00 a 20.00 hores.

La jornada de votació serà el 14 de desembre en el Seminari Concepción Arenal (Soterrani Edif. CC. Socials) de 9.00 a 20.00 hores.

 

CENS ELECTORAL PROVISIONAL

Els electors que pertanguen a més d'un cos electoral puguen comunicar fins al 16 de novembre, per mitjà del Registre General o presencialment en la Secretaria del Departament, a la Comissió electoral l'adscripció a aquell col·lectiu en què desitgen exercir el seu dret de sufragi. En cas de no fer-ho, seran adscrites al col·lectiu amb menor nombre d'electors.

Les reclamacions contra el cens electoral provisional podran presentar-se fins al 18 de novembre davant del Registre General o presencialment en la Secretaria del Departament.

 

COMISIÓN ELECTORAL

Presidente

José Verdú Soriano (titular)

Elena Ronda Pérez (suplente)

Secretaria

Mª Isabel González Rodríguez (titular)

Jesús P. Mena Cuenca (suplente)

Vocales

José Luis Cuerda Romero (titular)

Paula Sánchez Velázquez (suplente)

 

SEDE DE LA JUNTA ELECTORAL

Edificio de Ciencias Sociales

Seminario Concepción Arenal

SIGUA: 0034PS038

Correo electrónico: dsp@ua.es

 

19/10/2020
Segon seminari del cicle online: Internet, infància i adolescència. Narratives des del model d'actius per a la salut (PDF)

 

Estimades/us companyes/us de seminaris. Dimecres que ve 21, Mariano Hernán impartirà el seminari: 'Internet, infància i adolescència. Narratives des del model d'actius per a la salut'. Serà a partir de les 12.00h.


L'enllaç d'accés és: https://meet.google.com/mmz-dxtp-uum

Us adjuntem el cartell amb més informació. Agraïm si ho difoneu.

Per favor en el moment d'assistir al seminari, us demanem que deixeu silenciats els vostres micròfons. En el cas que Mariano no tinga inconvenient, la sessió es gravarà. Si realitzareu una intervenció i no voleu que se us grave, comunicar-ho per a editar el vídeo en conseqüència.

Moltes gràcies.

Us esperem!!

Equip organitzador: Carlos Álvarez-Dardet, Iris Comino i Vicente Clemente.

15/10/2020
III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia. Espècies: Salut i Sabor (PDF)

Jornada disponible a partir de dilluns 19 d'octubre de 2020 a les 9.00 hores a través del canal de You Tube de la Càtedra Carmencita.

07/10/2020
Convocatòria de la Catedra de Cultura Gitana de finançament de projectes d'investigació sobre el Poble Gitano (PDF)

 

La dotació màxima destinada a finançar les ajudes d'aquesta convocatòria és de 30.000%u20AC i podran concórrer els equips d'investigació d'universitats o centres d'investigació acreditats i segons els requisits que arreplega la convocatòria.

Per a sol·licitar l'ajuda s'enviarà un correu electrònic a: s.rsocial@ua.es amb la informació sol·licitada en la convocatòria.

Termini de sol·licitud: del 2 d'octubre al 8 de novembre de 2020

Acta de resolució (PDF) (19-11-20)

23/09/2020
PREMIS TREBALLS FI DE GRAU I TREBALLS FI DE MÀSTER DE LA CÀTEDRA DE CULTURA GITANA

Data límit de presentació d'instàncies: 2 d'octubre de 2020 (23:59h)

Acta de resolució (PDF)

 

 

 

 

Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència


Universitat d'Alacant
Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3919

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464